isabellap

Nyhavn, Christmas Market

Hej fina,

Nu var det ett tag sedan jag bloggade men här är vi igen. Dagen har bestått av jobb och sedan vart jag ute med Madde i Köpenhamn.

Har länge velat gå på julmarknad där då det sett så mysigt ut så idag var vi förbi både Kongens Nytorv och Nyhavn för att se julmarknaderna där. 

Hade planerat att gå in på Tivoli Garden där de tydligen ska ha en super mysig stämning men det blev ej av idag då vi slutade rätt så sent så det får bli en annan gång!

Gick även en sväng i stan och sedan bestämde vi oss för att gå in i Illum och äta där på en av restaurangerna. De har en takterrass där det serveras mat men just på det stället vi åt var maten inte så god dock hade vi en jätte trevlig kväll ändå. 

out and about

Hello! 

Har inte bloggat på ett tag nu eller så känns det iallafall. Har varit urkass med uppdateringen här på bloggen. 

Vill inte komma med dålig energi, negativitet här på bloggen så lämnar allt det utanför vetja.

Jobbade i helgen så blev en AW igårkväll med bästa Madde. Vi var iväg och åt sedan blev det ett glas vin som avslut på kvällen innan vi rörde oss hemåt. 

Idag var mer spontant. Har segat hela dagen sen stack jag hem till mina kusiner och därifrån blev det en spontant besök på bio för att se Bad Moms 2.

Imorgon är det en sen dag på jobb så ska förbereda lite här sedan lägga mig i min härliga säng! 

 

birthday surprise

Igår hade vi en överraskningsmiddag för min fina vän Lenj som fyllde år här i veckan. Vi avnöjt en middag på mysiga Kin Long i Malmö!

Här kommer lite bilder från kvällen och den goda maten!

Purifying Serum for hair

Tänkte tipsa om en produkt jag använt ett tag nu- nämligen Deep Scalp Purifying Serum från John Masters Organics.

Denna produkten ska stimulera blodcirkulationen och balansera produktionen av sebum i hårbotten vilket gör att håret inte blir fettigt lika fort.

Produkten skapar även volym i håret och tillför glans samtidigt som den bekämpar fria radikaler. 

Passar oss som har skadad hårbotten, oblanserad, tilltäppt, fett, glest eller tunt hår.

Serumet innehåller en massa bra ekologiska växtoljor och örter som jag har listat här nedan:

  • Grönmint & pepparmynta- stimulerar hårbotten för optimal hårväxt
  • Vintergröna - har antibakteriella egenskaper, hjälper till att lindra huvudvärk
  • Älgörtsextrakt - naturlig sammandragande, hjälper till att förhindra håravfall
  • Vitamin B - hjälper till att behålla fukt, förhindrar avflagning och bromsar håravfall

Personligen har jag väldigt torr hårbotten som kan klia ibland och efter att ha testat denna produkten har jag fastnat. Serumet känns uppfirskande och svalkar ner hårbotten vilket känns otroligt skönt enligt mig speciellt när det kliar! Brukar massera in 2-4 droppar efter jag kommit ut ur duschen och låter det verka som leave-in.

Skulle verkligen rekommendera serumet för den som har problem med torr hårbotten som mig. De dagarna jag använder produkten har jag även märkt av att håret blir mer medgörligt och ser fylligare ut dock ska man passa sig för att lägga för mycket att serumet i håret för annars ser det bara fettigt ut när håret torkat. När det gäller volym och glans upplever jag inte att jag har fått ut något av produkten direkt men det är inte så väsentligt för min del så jag är super nöjd med denna!

Btw måste bara säga att jag älskar denna färgen på nagellacket jag har här nedan. En av mina favoriter här till höst/vinter som jag kommer använda flitigt. Har även kört mycket grått på sistonde och mörkrött som är min to-go färg. 

 

 

Last evening

Hej mina fina, hoppas ni haft en bra start på helgen!

Min har varit suverän hittentills. Träffade Nyima igårkväll efter jobb för att umgås lite och dagens planer är lagda. 

Nu tänkte jag ha lite "me-time" och fixa lite här hemma då jag har lite planer här under dagen och kvällens gång. 

Blog u later!

 

24littlehours

Bara imorgon sedan helg och jag längtar! 

Jag har så mycket planer i mitt huvud, vissa som jag vill uträtta och annat som jag vill påbörja till helgen.

Har tagit mig en funderare på sistonde då mycket personligt har hänt i mitt liv och för att vara helt ärlig så är jag inte nöjd 

med hur mina vardagar ser ut just nu. Mitt liv består bara av jobb i princip och det är okej om det hade varit mitt egna företag...men det är det ju inte i detta fall och då känner jag att det inte riktigt är värt det med tanke på att all min tid drivs bort från de viktiga sakerna i livet. 

Har väldigt lite tid att träffa vänner och familj som jag tidigare berättat och det är väldigt svårt att få övriga saker i vardagslivet att gå ihop. 

Mitt älskade gym...åhh mitt älskade gym! Jag saknar det! Gick från att träna 4-5 gånger i veckan till...noll. Ingen good feeling här,nej!

Så ni ser, jag måste göra förändringar och det är väldigt snart känner jag. Har insett på sistonde att jag måste sätta mig själv i första hand och våga lita på mina instinkter lite mera.

Jag har tappat förtroendet när det gäller att bara köra på det som känns bra och därmed vågar jag inte lika mycket som förr vilket är jätte tråkigt. Förmodar att vi alla känner så ibland eller någon gång och sanningen är den att bara man själv kan ta tag i sakerting och med viljan få det att hända. Jag har många planer inför nästa år som ska strykas och bli av för nu har jag bestämt mig. Make it happen!