isabellap

Kategori: About Me

24littlehours

Bara imorgon sedan helg och jag längtar! 

Jag har så mycket planer i mitt huvud, vissa som jag vill uträtta och annat som jag vill påbörja till helgen.

Har tagit mig en funderare på sistonde då mycket personligt har hänt i mitt liv och för att vara helt ärlig så är jag inte nöjd 

med hur mina vardagar ser ut just nu. Mitt liv består bara av jobb i princip och det är okej om det hade varit mitt egna företag...men det är det ju inte i detta fall och då känner jag att det inte riktigt är värt det med tanke på att all min tid drivs bort från de viktiga sakerna i livet. 

Har väldigt lite tid att träffa vänner och familj som jag tidigare berättat och det är väldigt svårt att få övriga saker i vardagslivet att gå ihop. 

Mitt älskade gym...åhh mitt älskade gym! Jag saknar det! Gick från att träna 4-5 gånger i veckan till...noll. Ingen good feeling här,nej!

Så ni ser, jag måste göra förändringar och det är väldigt snart känner jag. Har insett på sistonde att jag måste sätta mig själv i första hand och våga lita på mina instinkter lite mera.

Jag har tappat förtroendet när det gäller att bara köra på det som känns bra och därmed vågar jag inte lika mycket som förr vilket är jätte tråkigt. Förmodar att vi alla känner så ibland eller någon gång och sanningen är den att bara man själv kan ta tag i sakerting och med viljan få det att hända. Jag har många planer inför nästa år som ska strykas och bli av för nu har jag bestämt mig. Make it happen!

 

Bon jour mon amour

 

Godmorgon?!

Det var ju längesedan man sov till halv 11 på förmiddagen! Känns som att hela dagen har gått men har iallall haft mig en god natts sömn och känner mig redo att ta an dagen.

Ska iväg och äta frukost nu, fixa mig smått för sedan bär det av mot stan med mamis.

Har lite ärenden att uträtta här i Kristianstad nämligen innan jag åker hem till Malmö sen ikväll.

Upp