isabellap

Kategori: Daily Update

lördagen

Umgåtts med den här pinglan idag. Vart en snabb runda i stan för ett par ärenden sedan hem till mig bara för att ta det lugnt och ska man snart iväg till sin fina kusin.

Hur har er helg varit hittentills? 

MIn har varit ganska så lugn, känns underbart att bara koppla av hemma ibland och inte göra något speciellt med tanke på att man har fullt upp i vardagen och ibland blir det väldigt lite tid över på kvällarna när man kommer hem sent. 

Imorgon har jag ännu inget planerat utan tar nog dagen som den kommer. Jo, träning har jag planerat förresten! 

Har precis kickat igång med min träning efter lite mer än ett halvårs uppbrott. Inte stolt över det faktum men det finns där. 

Förhoppningsvis kommer jag snabbt in i mina rutiner igen. Har gjort upp mitt tränings schema och uppdaterat det lite med nya och lite roligare styrkeövningar. 

Arbetar fortfarande på kost schemat men snart ligger det på sin plats också! 

 

todays plan

Idag har jag planer på att fixa både mig själv och hemmet. Har bokat tvättid här på förmiddagen och förväntar mig bli klar med allt innan kl. 12 så att jag kan ha hela dagen fri sedan!

Känner att jag kommer få en bra start här. Har snabbfixat designen på min blogg och jag är nöjd än sålänge. Hoppas det trillar in lite läsare här under dagarna. Ni får jätte gärna komma med lite tips om vad ni vill läsa se eller whatever. Kommer skriva om allt möjligt här som faller mig i intresse och som speglar lite av den jag är. 

Nu så kära vänner så ska jag bli lite proaktiv här hemma, blog you later!

Välkommen

Okej så detta blir mitt första inlägg efter många om och men.

En fd bloggare som tagit beslut att återuppta bloggandet igen. Varför? 

Jo, för att det var kul och det gav mig ro! Bloggat x antal gånger de senaste åren, haft bloggar lite här och var men tyvärr, fokus har varit på annat håll.

Sist hamnade mycket mellan jobb och då var det svårt att finna tid för att blogga då så mycket annat i vardagen kom före. 
Hann knappt med mig själv.

Jag har då valt att göra ett nytt försök här och hoppas att ni finner något intresse i min blogg och skrollar vidare.

Denna gång hoppas jag stanna förevigt!