isabellap

Kategori: On-the-Go

Nyhavn, Christmas Market

Hej fina,

Nu var det ett tag sedan jag bloggade men här är vi igen. Dagen har bestått av jobb och sedan vart jag ute med Madde i Köpenhamn.

Har länge velat gå på julmarknad där då det sett så mysigt ut så idag var vi förbi både Kongens Nytorv och Nyhavn för att se julmarknaderna där. 

Hade planerat att gå in på Tivoli Garden där de tydligen ska ha en super mysig stämning men det blev ej av idag då vi slutade rätt så sent så det får bli en annan gång!

Gick även en sväng i stan och sedan bestämde vi oss för att gå in i Illum och äta där på en av restaurangerna. De har en takterrass där det serveras mat men just på det stället vi åt var maten inte så god dock hade vi en jätte trevlig kväll ändå. 

When in Serbia

Förra månaden vart jag iväg på semester i Serbien två gånger. Första gången var en planerad resa med tjejerna och då åkte vi hem till min älskade mormor, en bit utanför Belgrad där hon har ett hus och en härligt stor trädgård. Där satt vi och njöt om dagarna när det fanns tid. Vi var ute en hel del för att se oss omkring lite sedan vart Steph på besök där för första gången så att det blev en heldag i Belgrad också. Vart en liten miniresa så man hann inte med så mycket innan det var dags att röra sig hemåt men skönt var det.

Efter två veckor så tog jag mig en spontanare att hänga med min bror, hans tjej och deras sällskap till Belgrad bara för att njuta och måste medge att det var lite ångest att komma hem. Vi hade ca 32 grader när vi var där nere, vädret var verkligen på topp och var i härligt sällskap! Längtar tillbaka även om det inte var så längesedan jag var där...väntar bara på att Blackfriday ska kika in för då kommer det vara fullt upp på jobb sedan kommer julen och därefter kan jag ut i friheten igen som jag säger.

Upp